Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

PRENAJATÉ. Prenájom byt 40m2 s loggia, energie, TV a internet v cene, BB Sásová

Interné ID: 465
Ulica: Sitnianska
Obec: Banská Bystrica
Okres: Banská Bystrica
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
400 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

 

PRENAJATÉ.

 

Prenájom byt 40m², kompletne zariadený, energie, TV a internet v cene, Banská Bystrica - Sásová

ID: 465

 

Igor Ambrózy, váš špecialista na reality a financie, vám exkluzívne v mene majiteľa predstavuje tento útulný a atraktívny 1-izbový byt s loggiou o výmere 40m² v žiadanej lokalite Banská Bystrica - Sásová.

 

✨ Nájdite svoj nový domov! Váš nový útulný byt v Sásovej čaká práve na vás! ✨

 

Predstavte si, že každý deň sa prebúdzate v modernom a pohodlnom byte, kde každý detail je navrhnutý pre váš komfort. Ponúkame vám nielen byt, ale miesto, ktoré môžete nazvať domovom, s krásnym výhľadom a príjemnou atmosférou na Sitnianskej ulici.

 

Kompletne zariadený 1-izbový byt s loggiou na prenájom. Banská Bystrica - Sásová

 

Hľadáte moderné a praktické bývanie v Banskej Bystrici? Tento 1-izbový byt na 7. poschodí na sídlisku Sásová je ideálnym riešením napríklad pre mladý pár alebo dve študentky.

 

Ak hľadáte bývanie, kde plánujete zotrvať minimálne jeden rok, a kde sa môžete nasťahovať prakticky ihneď po ukončení drobných úprav, tento byt je presne pre vás.

 

10 Faktov o nehnuteľnosti:

Výmera: 40 m² (vrátane loggie)

Poschodie: 7/8, orientácia na juhovýchod

Výťah: ÁNO

Loggia: ÁNO

Pivnica: NIE

Fajčenie: ÁNO (iba na loggii)

Zariadenie: kompletne zariadený tak ako na foto (práčka, rúra, sporák, digestor, kanvica, mikrovlnka, chladnička, nábytok, TV, 2x rozťahovací gauč, stôl a stoličky)

Internet a TV: optický internet a Magio TV M v cene

Cena nájmu: 400 €/mes. vrátane energií, TV a internetu

Voľný od: 15.9.2024

Parkovanie: verejné parkovanie na ulici

 

Pozn.: Všetky info aj aktuálne foto budú postupne pribúdať na webstránku k nehnuteľnosti, ktorú nájdete na linku nižšie:



https://ambrozy.sk/prenajom-sasova

( link si skopírujte a otvorte vo svojom prehliadači, prípadne si ho pošlite SMS/mailom a pozrite si ho kedykoľvek budete chcieť)



Interiér a vybavenie bytu

 

Byt je navrhnutý s dôrazom na praktičnosť a pohodlie. Plne zariadená kuchyňa obsahuje všetko potrebné vybavenie pre komfortné varenie. Obývacia izba je vybavená pohodlným nábytkom, ktorý zaručuje relax po náročnom dni. Na loggii si môžete vychutnať príjemný chládok v popoludňajších hodinách a nádherný výhľad na juhovýchod.

 

Bytový dom

 

Bytový dom je udržiavaný a čistý, s výťahom a zabezpečeným vstupom. Spoločné priestory sú pravidelne upratované firmou, čo prispieva k príjemnému a bezstarostnému bývaniu.

 

Lokalita

 

Sídlisko Sásová ponúka výbornú dopravnú dostupnosť a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. Blízkosť obchodov, reštaurácií, škôl a zdravotných zariadení vám zabezpečí pohodlný život. Lokalita je ideálna pre aktívny životný štýl, s prírodou na dosah ruky.

 

Dostupnosť

Byt bude k dispozícii od 15.9.2024. Momentálne ešte prebiehajú drobné úpravy (nová dlažba v chodbe....)

 

Náklady na prenájom

Nájomné: 400 €/mes. vrátane energií, Magio TV M a optického internetu (platí sa mesiac vždy vopred)Depozit: 400 € (vratný pri ukončení nájmu)Režim nájmu: Tento nájom prebieha v režime Nájom plus+ garantovanom Realitnou úniou SR, ktorý poskytuje nájomcovi a prenajímateľovi vyššiu bezpečnosť a kvalitu nájomného vzťahu, viac na realitnaunia.sk.Platby na úvod: Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí vratný depozit 400 € a nájomné za prvý mesiac 400€ zvýšené o náklady na uzavretie nájmu (400€). Teda spolu prvá platba 1.200€.

 

Iné požiadavky:

Ideálne pre mladé páry alebo dve študentky.Byt je možné si prenajať dlhodobo, minimálne na 1 rok, pokojne aj na dlhšiu dobu.Fajčenie? Len na loggii, prosím.Domáci miláčikovia? Radšej menšieho vzrastu a po dohode.

 

Páči sa vám tento byt? Poďte do akcie:

Radi by ste videli tento krásny byt osobne? Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes! Zavolajte mi a ja vám rád poskytnem všetky potrebné informácie.

 

Kontakt: Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky kontaktujte:

Meno a priezvisko: Igor Ambrózy
Firma: ViPreality.eu
Telefón: 0948 22 44 24
Email: igor@ambrozy.sk
Web: www.ambrozy.sk

© Všetky texty, obrázky, fotografie, videá, virtuálne prezentácie a 3D prehliadky v inzercii a ďalšie tu uverejnené informácie, podliehajú autorským právam spoločnosti Amigo Real, s.r.o. Reprodukcia alebo opätovné použitie celku, alebo jeho častí nie je povolené bez písomného povolenia spoločnosti Amigo Real, s.r.o.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
40 m2
Poschodie:
7
Počet podlaží:
10
Počet izieb:
1
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
C
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti